Ηλεκτροστατική βαφή

Ral and structura
architecture colors

Χρώματα εμπνευσμένα από την φύση.

H CHROMETAL A.E. χρησιμοποιεί για την βαφή των αλουμινίων 2 μεθόδους, την μέθοδο της σουμπλιχρωμίας και την μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής.

Η ηλεκτροστατική βαφή βασίζεται στον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και στο έμπειρο προσωπικό που έχει στην διάθεσή της. Η συνεργασία της με τους μεγαλύτερους οίκους  Akzo Nobel, Neokem, Inver κ.α. την καθιστούν σε μια από της πρωτοπόρες μονάδες βαφής αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα.

Η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει όλες τις διεργασίες που πραγματοποιούνται σε μία βιομηχανία βαφής αλουμινίου με συνέπεια και υπευθυνότητα προς τους πελάτες της.

Προηγμένη τεχνολογία

Η εταιρεία χάρη στη συνέπεια, εμπλουτίζει διαρκώς το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων της. 

Ο εμπλουτισμός με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει σήμερα και σήμερα είναι σε θέση να παρέχει πληθώρα λύσεων και εφαρμογών σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

Η υψηλή ποιότητα βαφής και διείσδυσης σε χρόνο 2,5m/min, η ηλεκτρονική και  αυτόματη καταγραφή με scanner αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα στην παραγωγική διαδικασία.

Τα νέα εξελιγμένα πιστόλια βαφής προσφέρουν υψηλή απόδοση ομοιόμορφης επίστρωσης  και τέλειο αποτέλεσμα.

Η AkzoNobel Πούδρες Βαφής, μέλος του AkzoNobel Group, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πουδρών βαφής στον κόσμο και παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία χρωμάτων πούδρας ηλεκτροστατικής βαφής. Προμηθεύει τη βιομηχανία με πρωτοποριακά προϊόντα και με τις εμπορικές ονομασίες Interpon και Resicoat.

Το εύρος των προϊόντων της INVER EAST MED περιλαμβάνει 400 πούδρες πολυεστερικές για αρχιτεκτονική χρήση, 25 βάσεις σουμπλιχρωμίας για την παραγωγή απομίμησης ξύλου, 100 πούδρες για βιομηχανική χρήση, 120 εποξει-πολυεστερικές για εσωτερική χρήση και πολλά ακόμα προϊόντα ειδικών χρήσεων.

Οι προσόψεις αλουμινίου και τα κουφώματα, αποτελούν μια σοβαρή επένδυση σε ένα κτίριο και από την πλευρά της αισθητικής, αλλά και της αντοχής στο χρόνο. H NEOKEM πρωτοπορεί και διαθέτει μια μοναδική συλλογή, την Prisma, σε ειδικά υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας για συστήματα αλουμινίου